Behandlinger

Book en tid


BehandlingerTraditionel kinesisk akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin, og er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige.

Akupunktur er behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Hele kroppen/mennesket behandles og ikke blot de enkelte symptomer.

Formålet med akupunktur er at skabe balance i kroppen, og sørge for, at energien kan cirkulere. Ubalancer og blokeringer kan medføre smerter og sygdom.

Ved behandling med akupunktur, indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter, eller smertepunkter på kroppen. Disse punkter har via kroppens energibaner forbindelse til hele kroppen, organerne og alle kroppens funktioner. Kroppens egen evne til at genoprette balancen, stimuleres, og kroppen kan derved fungere bedre.

Akupunktur kan anvendes som behandlingsmetode til adskillige lidelser.

F.eks.:
- Smerter
- Hovedpine
- Migræne
- Vægttab
- Lænd
- Nakke
- Ryg
- Knæ
- Frossen skulder
- Muse-/ tennisalbue og golfarm
- Menstruationsubalancer og smerter
- Øjenproblemer
- Ødemer
- Træthed
- Nattetisning
- Psykiske problemer
- Søvnproblemer

I Vesten blev akupunktur først anerkendt i 1979, hvor Verdenssundhedsorganisationen, WHO erklærede akupunktur velegnet til behandling af en række specifikke lidelser.


Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform, der stimulerer ansigtets eget væv.

Tynde nåle indsættes, og stimulerer huden til selv at producerer collagen og elastin. Collagen og elastin opstrammer og udglatter huden. Dette gør, at de fine linjer og dybe rynker udglattes, blodomløbet stimuleres, og du får fornyet din glød.

De fleste af de fine linjer i ansigtet kommer af de mange gentagne bevægelser, der er en helt naturlig del af vores hverdag, og den mimik der gør dig til dig. Behandlinger med f.eks. botox lammer dine muskler, ved at udfylde - og derfor forsvinder vores kendetegnende mimik også.

Ved kosmetisk akupunktur får du resultater uden bivirkninger, og uden giftige stoffer, et naturligt alternativ til Botox. Din hud stimuleres til selv at gøre alt arbejdet.

De værste bivirkninger ved kosmetisk akupunktur, er en lille risiko for små, blå mærker, der forsvinder efter 3-4 dage.

Kosmetisk akupunktur kan have positiv effekt på bl.a.:
- Hængende øjenlåg
- Panda-øjne
- Linjer omkring munden
- Bekymringsrynker
- Hængende mundvige
- Rynker eller fine linjer ved øjnene
- Dybe rynker/furer
- Manglende glød og energi i huden.

Det er det seneste våben i anti-ageing-krigen - en favorit blandt stjerner som Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow og Jennifer Aniston.

Behandlingen efterfølges af lermaske, der tilfører huden mineraler, og afsluttende påføres en naturlig creme for at mætte og blødgøre huden, så den kan fortsætte arbejdet efter behandlingen.

Det er en god idé at drikke rigeligt vand de følgende 2-3 dage, så huden har væske nok til arbejdet.

Hvis du har fine linjer eller blot ønsker at få ekstra glød, er 1-2 behandlinger nok. Hvis du skal arbejde med dybere rynker, hængende øjenlåg, poser under øjnene el.lign., tager det flere behandlinger, afhængigt af områderne. Det kan desuden anbefales, at vedligeholde, med 1 behandling om måneden efterfølgende.

Reiki healing

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki)

Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing.

Reiki anvendes ved, at en udøver lader Reiki løbe gennem kroppen, ud gennem hænderne og direkte ind i sig selv eller en anden. Dette vækker den naturlige healing proces hvilket ofte skaber ekstraordinære resultater.

Reiki kan læres og anvendes af alle. I arbejdet med Reiki behandles der på krop, sind og ånd på samme tid. I vores vestlige kultur, har vi tendens til, at fokusere på "helbredelse" af kroppen. Hvis vi har hovedpine, kan vi tage en panodil. Så betragtes hovedpinen som helbredt - Indtil den kommer igen. Healing handler om helheden. Krop, sind og ånd samtidig. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evne til at navigere mod vores eget (dybere) formål. Krop, sind og ånd. Tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Hvad virker Reiki på?
Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel.

Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har særlig god indvirkning på:
- Reiki lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
- Reiki Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
- Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
- Reiki giver ro til døende
- Reiki skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
- Reiki er en fantastisk til at understøtte fertilitetsprocesser
- Reiki afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning
- Reiki justerer "hjertekompasset"
- Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
- Reiki afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande

Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro.

Hvordan foregår en behandling med Reiki healing?
En Reiki behandling er "hænder på healing". Man ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens Reiki healeren placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset, i de mængder som som modtageren har brug for.

En Reiki healer bruger hverken sin egen eller modtagerens energi. Han/hun er en kanal eller et "rør", som Reiki kan strømme igennem.

Alle har den kanal og kan få åbnet for den på et Reiki kursus. Det tager ca. en weekend. Reiki kan læres af alle og kræver ingen forudsætninger.

Har man et specifik problem, anbefales det, at man får fire behandlinger i træk, så tæt på hinanden som mulig. Herved får energien optimale vilkår for at arbejde med de relevante ubalancer. Fire behandlinger i træk, kan virkelig mærkes og vil give et kæmpe spark videre i præcis den retning, der er rigtig for dig.


Afspænding og Psykomotorisk behandling

Gennem livet oplever vi forskellige former for belastninger, og kroppen kan reagere på disse ydre og indre påvirkninger på forskellige måder - f.eks. som spændinger, smerter og indre uro. Kroppen og psyken indgår i et tæt samspil, som gensidigt påvirker hinanden. Psykiske udfordringer kan give kropslige gener og omvendt. Det faglige udgangspunkt er, at alle følelsesmæssige påvirkninger ligger lagret i kroppen, og at disse påvirkninger forbliver lagret dér, indtil de bliver bevidstgjorde og bearbejdet kropsligt.

Afspænding og Psykomotorisk behandling er en terapiform, hvor kroppen gennem blide greb og stræk, bringes nærmere dens oprindelige kropsfunktion. De manuelle impulser afspænder muskler, sener og bindevæv, og nervesystemet falder til ro.

Uddannelsen til Psykomotorisk Terapeut - tidligere betegnet Afspændingspædagog - er et 3 1/2 årligt fuldtidsstudie med stort vægt på bl.a. anatomi, fysiologi, psykologi, sygdomslære, børnemotorik, obstetrik og afspænding for gravide.

Behandlingen kan hjælpe dig, hvis du oplever:
• Stress og udbrændthed
• Hovedpine/migræne
• Piskesmæld
• Smerter og spændinger i ryg, skuldre og nakke.
• Ledproblemer
• Søvnbesvær
• Uro, nervøsitet og anspændthed
• Angst og depression
• Åndedrætsbesvær
• At have svært med at mærke din krop, dine behov og hvad du har lyst til
• At have svært ved at sætte grænser, sige fra og til
• ADHD, PTDS o.l.

En behandlingssession indledes med en samtale om hvordan du har det, om de gener og problematikker du oplever. Behandlingen foregår fuldt påklædt, og det anbefales at have blødt løstsiddende tøj på. Du bliver lagt behageligt tilrette, i en god hvilestilling, på en briks eller madras på gulvet. Hele kroppen behandles hver gang, for er der spændinger et sted, vil der typisk være overstrakte eller kompensatoriske spændinger andre steder i kroppen. Du får en stund, hvor kroppen kan give slip og genfinde sig selv.

Gennem behandlingen samt relevante øvelser, lærer du at lytte til din krops signaler, så du bedre kan tage vare på dig selv og på den måde forebygge yderligere belastninger. Mange oplever behandlingen som en kropslig tilgang til en personlig udviklingsproces. Du vil opleve en øget kropsbevidsthed, at hvile bedre i din krop og i dig selv. Du vil opleve en bedre balance mellem din krop og psyke.


Massage

Chris er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør og kinesisk akupunktør. Jeg har altid hjertet med i mine behandlinger, sammen går det hånd i hånd med mine mange års erfaring.

Hvad kan jeg hjælpe dig med
Jeg kan kombinere fordelene ved massage- og akupunkturbehandling.

Har du spændinger, smerter eller tilbagevendende myoser? Jeg hjælper dig med at løsne op for disse. Gennem dialog analyserer jeg mig frem til, hvilken behandling og hvilket forløb, du vil have størst udbytte af. Hvad enten det er massage, akupunktur eller en kombination af begge – alt det finder vi ud af og aftaler sammen.

Lider du af eller døjer du med:
Kroniske nakke- ryg- eller skuldersmerter
Akutte nakke-, ryg- eller skuldersmerter
Spændingshovedpine
Migræne
Musearm
Iskiassmerter
Hold i ryggen fra tid til anden
Piriformis-syndrom
Facetledssyndrom
Tinnitus
Generelle smerter
Hverdagsgener som myoser og muskelspændinger

Hvordan arbejder jeg
Jeg har en holistisk tilgang til behandling. Jeg tror på, at vi påvirkes af det miljø vi bevæger os i – både privat og arbejdsmæssigt, og at der er en stærk sammenhæng mellem velvære i din krop og din sjæl. Derfor er kinesiske akupunktur et godt supplement til den vestlige fysiurgiske massage. I massagen varierer jeg tryk og træk intuitivt i samarbejde med dig og din krop – herved opnår vi det bedste resultat for dig.

Om mig
Jeg er konstant i bevægelse og i udvikling med at dygtiggøre og forfine mine massage- og akupunkturteknikker. Jeg brænder for at udføre de bedste og mest effektive behandlinger, som kan hjælpe dig. Jeg har let til smil og har et positivt syn på livet. Vil du vide mere om, hvilke uddannelser, jeg har taget – kan du rulle det ud via bjælken nedenfor. 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 11:00 - 15:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk