Det kvindelige underliv kommer nemt i ubalance. Mange af de ubalancer accepterer vi desværre som “en del af livet”.

Det er det IKKE!!

Akupunktur kan rette op på disse ubalancer. Det tager oftest mellem 4 og 6 behandlinger, men som med alle andre ubalancer, tager det længere tid, jo længere du har gået med det.

Det er ikke meningen at vi skal have menstruationssmerter eller kramper. Blodet skal være rødt og helt uden klumper eller grums. Men kvinder har tendens til at tro at smerter, ubalancer eller sygdom omkring menstruation eller ægløsning er “normalt”. – Det er det muligvis også, men det er ikke meningen at det skal være sådan. – og bare fordi det er normalt, er det ikke nødvendigvis rigtigt.

Akupunktur kan rette op på mange ubalancer/problemer, som vestlig medicin ikke kan kurere.

F.eks. nedsunken livmoder. Jeg har løftet en nedsunken livmoder med helt ned til 3 behandlinger. I vestlig medicin skal den syes fast igen, eller vi bliver anbefalet knibeøvelser.

Infertilitet kan også behandles med akupunktur. Her er det dog lidt sværere at give et bud på hvor mange behandlinger der skal til, da der er mange faktorer der spiller ind. Hvor mange år har du gået med problemet, er der underliggende sygdomme, er der mange ubalancer bag infertiliteten… osv. Jeg har behandlet en kvinde kun 3 gange, en anden kvinde helt op til 6 mdr. før de begge blev gravide. Men som regel ligger det et sted midt imellem.

Yderligere ubalancer der kan behandles med akupunktur:

Vaginal tørhed eller det modsatte

Blærebetændelse

– Manglende sexlyst

– Kraftig eller svag/manglende menstruation