Behandlinger

Traditionel kinesisk akupunktur


Behandlingen starter med en samtale, hvor du fortæller hvad dine ubalancer er, og hvad du ønsker at få hjælp med.

Behandleren laver dernæst en diagnose, v.h.a. kinesiske diagnosemetoder, som består af puls,tunge og ansigtsanalyse. Sammen finder vi ud af hvordan du bedst kan hjælpes.

Dernæst skal du ligge på briksen, og får indsat tynde nåle på udvalgte steder på kroppen. Antallet af nåle varierer, afhængigt af hvad du skal behandles for. Der kan blive sat en varmelampe over f.eks. maven, og der kan også blive tændt en kraftigt lugtende kinesisk urt, som også hjælper på visse ubalancer. Så husk at sige til, hvis du skal ud og hygge efter behandlingen. Ved stærke smerter, eller ubalancer, kan vi bruge en let strøm, for at forstærke nålenes virkning.

Når alle nålene sidder, skal du ligge i 30 min. 

Efter behandling med nåle, får du enten running cup, firecup, guasha, eller anden opfølgende behandling, som forstærker og forlænger behandlingen. Behandleren vurderer hvilken der passer bedst, men du er naturligvis velkommen til at komme med ønsker… 🙂

Det anbefales ikke at gå i bad før min 4 timer efter endt behandling.

Kosmetisk akupunktur


Det er det seneste våben i anti-ageing-krigen – en favorit blandt stjerner som Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow og Jennifer Aniston.

Behandlingen starter med en samtale, hvor du fortæller hvad dine ønsker til behandlingen er, og hvad du ønsker at få hjælp med.

Hvis der er flere områder du ønsker behandling på, vil behandleren anbefale dig hvor det er bedst at starte, og sammen finder I ud af hvordan du bedst kan hjælpes. Jo flere områder man arbejder på af gangen, jo mindre energi er der til hvert område, så det er smartest at starte med eet eller to områder. 

Dernæst skal du ligge på briksen, og får indsat små ultratynde nåle på de udvalgte områder. Antallet af nåle varierer, afhængigt af hvad du skal behandles for.

Når nålene sidder, skal du ligge i 30 min.

Efter behandling med nåle, får du evt. en rensende grøn lermaske på. Leret absorberer overskydende talg, affaldsstoffer og giftstoffer, så fedtet- og uren hud fjernes eller forebygges. Derudover tilfører leret vitaminer og mineraler til huden, og fremmer cellefornyelsen. Du skal ligge i 5-10 min. med masken.

Efter masken er vasket af, får du en hjemmelavet creme på, der er lavet på forskellige olier, shea- og kakaosmør, og æteriske olier, for at mætte og blødgøre huden, så den kan fortsætte arbejdet efter behandlingen. Det anbefales selv at påføre en god fed creme de næste par dage.

Det er desuden en god idé at drikke rigeligt vand de følgende 2-3 dage, så huden har væske nok til arbejdet.

Begge dele letter arbejdet for kroppen, så den ikke skal bruge energi på de “normale” ting, men kan koncentrere sig om de opgaver som behandlingen har igangsat.

Hvis du har fine linjer eller blot ønsker at få ekstra glød, er 1-2 behandlinger nok. Hvis du skal arbejde med dybere rynker, hængende øjenlåg, poser under øjnene el.lign., tager det flere behandlinger, afhængigt af områderne.

Det kan desuden anbefales, at vedligeholde, med 1 behandling om måneden, evt. hveranden måned, afhængig af hvad du udsætter din hud for i hverdagen.

Reiki healing


Behandlingen starte med en samtale, hvor du fortæller behandleren hvad du ønsker hjælp med. Det kan også være, at du ønsker behandleren selv mærker efter hvor og hvad der skal være fokus på. – At I lader energien bestemme.

Du ligger fuldt påklædt på briksen.

Når du modtager healing, slapper kroppen fuldstændig af, og de fleste går nærmest i trancetilstand, derfor får du tæppe på, selv på de varme dage. Der bliver spillet stille og beroligende musik under hele healingen.

Behandleren ligger hænderne forskellige steder på din krop, og lader energien arbejde. Du vil højst sandsyneligt mærke varme fra behandlerens hænder. Du kan også opleve at se farver/lys eller andet, under behandlingen. Det er altsammen helt normalt.

Det ER tilladt at snorke under behandlingen. 🙂

Når healingen er overstået, og du er vågnet ordentlig op igen, tager I en snak om oplevelsen, måske har behandleren nogle beskeder til dig.