Chrisstine Johannsen

Jeg er indehaver af Aku-Forum, og uddannet akupunktør i traditionel kinesisk medicin, og kosmetisk akupunktur, af Jiewei Chen, herboende kinesisk læge. Og efteruddannet af Li Jie, i Masterclass i klassisk kinesisk akupunktur, hos Københavns akupunkturskole.

Desuden er jeg udannet Reikimester, clairvoyant, behandler af BARS og Japansk Lifting. Jeg har taget kurser i forskellige udgaver af healing, så det sker at det ikke udelukkende er Reiki jeg kanaliserer.

Viden er utrolig vigtig for mig, og jeg tager jævnligt kurser og efteruddannelse inden for både kinesisk medicin, og andet som jeg finder relevant for mit virke. På den måde mener jeg at jeg bedst kan hjælpe dig.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at uddanne mig til psyko- og regressionsterapeut. Man kan meget med akupunktur, men traumer kan ikke forløses, uden terapi.

For at kunne hjælpe både krop og sjæl, var det en naturligt valg for mig, at vælge psykoterapien som et godt supplement til akupunkturen.

Jeg har været i gang i ca. 5 år nu, og er begyndt at have øveklienter. Er du interesseret i at være øveklient, kan du booke tid via det almindelige bookningssystem.

Du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis du vil høre lidt mere om hvordan det foregår. Du kan også læse mere om det her: Psykoterapi og regression

Desuden læser jeg om, og afprøver diverse andre behandlingsformer, der kan hjælpe mig selv, min familie og mine klienter.

I øjeblikket har jeg kastet mig over urter, homøopati og numerologi.

Numerologien har jeg kredset om i mange år, og fundet spændende. Jeg er færdiguddannet numerolog i slutningen af 2024. Under mit studie, har jeg set adskillelige beviser på, at sygdom og ubalancer kan ligge i de tal der er en del af os.

Det finder jeg utroligt interessant, og glæder mig til at kunne arbejde med dette. Har du lyst til at prøve at få en tolkning, er det selvfølgelig til favorable priser, mens jeg er under uddannelse. Det varer ikke længe, før jeg kan ligge nye numeroskoper, så den mulighed kommer også snart. Alle numeroskoper jeg ligger, mens jeg er under uddannelse, bliver selvfølgelig gennemtjekket af mine lærere.